Det blev vi bjudna på igår av bästa grannarna, och fast det lät lite skumt måste jag säga att det var otroligt gott. Det söta i daddeln gifte sig riktigt bra med sältan och det lite rökiga i baconen, inte dumt alls!
Jag har tyvärr ingen bild, men det är hur lätt som helst att göra. Ta önskat antal daddlar och linda en baconskiva runt. Lägg i en ugnssäker form med skarven nedåt och stek i ugnen, 225 grader. till önskar baconkrispighet. Personligen tycker jag att det ska vara ordentligt krispigt, på gränsen till, men inte, bränt
Eat well, cook good food and stay in touch
2 kommentarer:
Hej Jenny, nu har jag hittat din blogg! Inte svårt när jag nu vet att du har en och med det namnet :-)
Baconlindade Dadlar låter gott, en variant är att linda torkade aprikoser.
/Eva
Eva: HEEJJ :-)!! Daddlarna är sjuuukt goda, och aprikoser låter inte dumt det heller, faktiskt kanske lite fräshare också! Ska provas! Kram!
Skicka en kommentar