120 gr smör
1 paket "Devil´s food" eller annan chokladkaks-mix
2,5 dl Butterscotch chips (Kan hoppas över om man inte hittar det, eller tycker om det)
2,5 dl chocolate chips (Jag bytte ut detta mot en 200 gr chokladkaka i små bitar.)
2,5 dl kokosflingor
2,5 dl hackade nötter (Jag använde macadamianötter, men det går nog med vilka nötter som helst)
1 burk med sötad kondenserad mjölk
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda smör och kakmix med en gaffel eller kniv tills det är smuligt. Fyll en ugnsform eller långpanna (ca 25 x 40 cm) och tryck till lätt. Fördela choklad, butterscotch, kokos och nötter jämt över chokladkakan. Häll över den kondenserade mjölken. Grädda ca 20-30 minuter eller tills kakan är gyllenbrun (den kommer inte att jäsa upp speciellt mycket, utan vara ganska platt). Låt svalna helt och skär sedan i fyrkanter.
Eat well, cook good food and stay in touch
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar