Du behöver:
Ca 5 hot Italian sausage links, eller 500 gr bulk
½ Grön paprika
½ Röd paprika
½ Röd lök
Ca 500 gr champinjoner
Ca 2 dl kelda matgrädde (am. half ´n half)
salt, svartpeppar, italienska örter (basilika, oregano)efter smak
Kläm ut sausage ur skinnet och stek. Dela i små bitar under tiden. Om annan korv, stek tills genomstekt, i små bitar. Under tiden korven steker, hacka paprikan och lök (löken i mindre bitar än paprikan) och skiva champinjonerna.
Tillsätt löken och stek mjuk tillsammans med korven. Lägg i övriga grönsaker och grädden. Koka tills det är lagom tjockt. Ev. kan man reda av med lite arrowrot om det är för tunnt. Krydda efter smak, jag använder min älskade Tony Chachere´s. Servera med valfri pasta (Gärna tagiatelle, eller lite tjockare nudlar) och sallad.
Eat well, cook good food and stay in touch
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar