När man ska bjuda folk på mat som man inte känner så där jätteväl (folket alltså, inte maten), så har jag kommit på att lunch är väldigt underskattat. Det är perfekt, för det tar sina par, kanske max tre timmar och sen går alla hem till sitt och ingen är upprörd för att någon "gick för tidigt". Så, fram för fler luncher :-)!
Föjdaktligen hade vi "folk", dvs två arbetskollegor till herr Dahlstrand, på lunch idag och det var hur trevligt som helst. De kom klockan 14 och gick hem strax före 17 och hela lördagskvällen finns kvar!
Meny
Pastasallad med coctailtomater, mozzarella, färsk basilika och ruccola sallad
Parmaskinka och salami
Hembakat bröd m smör och ost
Oliver (grekiska och vitlöksmarinerade)
Kladdkaka med kardemummamarinerade jordgubbar och grädde
Jag är för övrigt kär i den där pastasalladen, den är bara hur fräsh som helst och går att variera i det oändliga, beroende på humör och smak. Jättebra sommarmat! Min vän K gör också en pastasallad som är väl värd att prova också; med ljummen ostfylld tortellini och spenat i, mums!
Eat well, cook good food and stay in touch
4 kommentarer:
Åh den pasta sallade ska jag ta och prova! Låter hur gott som helst.
Jag brukar göra en potatis sallad så här till våren/sommaren som är super god med färskpotatis, sockerärtor (hela i skidan), röd lök, rostade pinjenötter, feta ost och ruccola. Över detta hälls en liten skvätt olja, balsamvinäger och salt och peppar. Mums till grillat!
Good design!
[url=http://njpipltn.com/mkqv/erhz.html]My homepage[/url] | [url=http://ybiymsoo.com/jczb/epqd.html]Cool site[/url]
Well done!
My homepage | Please visit
Well done!
http://njpipltn.com/mkqv/erhz.html | http://gvxefbtc.com/vesf/wmia.html
Skicka en kommentar